Preview Mode Links will not work in preview mode

LinkedInpodden är för dig som fokuserar på LinkedIn och vill få bättre effekt av den tid du lägger ner på LinkedIn. Det är Linda Björck och Tomas Tränkner som står bakom podden.

Då och då är det gäster med och vårt är fokus är värde för dig som lyssnar. Podden är konkret och fullmatad med tips som du direkt får användning av. 

Vill du vara gäst eller har tips på en gäst – kontakta oss!

Oct 29, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om hur marknad och sälj kan samarbeta och generera fler leads.

Genom ett samarbete kan man skapa ett större värde och tjäna mer pengar genom att få marknad oh sälj att arbeta mer tillsammans.  Vad är vinsterna?

Enligt Content marketing institute börjar 92% sin köpresa genom att söka...


Oct 27, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om en nyhet kopplat till meddelande på LinkedIn.

Både Linda och Tomas skickar många meddelande men Linda får mellan 50-100 meddelande per vecka. Högt på önskelistan står en funktion att kunna sortera bland meddelande, dock inte ännu men andra nyheter har släppts.

Bl.a har LinkedIn...


Oct 22, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om vikten av att använda hashtags.

Linda får en del frågor om man ska använda hashtags på LinkedIn. En hashtag är en symbol, ett staket och ett ord efteråt. Det ordet är som ett ämne, en kategori inom ett ämne. Exempelvis #marknadsföring eller #linkedin.

Inlägg med en hashtag...


Oct 20, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om ”my company", en ny flik på företagssidorna på LinkedIn. LinkedIn har släppt flera nyheter under senaste tiden.  

Nyheterna började släppas i september och kommer släppas under hela hösten 2020. LinkedIn har haft ett verktyg som heter Elevate och det pensioneras vid årsskiftet...


Oct 16, 2020

Det finns massor av fejkprofiler på LinkedIn. Du har säkert fler fejkprofiler i ditt nätverk än du tror. Vad är risken med att connecta med fejkprofier och hur avgör man om en profil är fejk? Vi ger svaren i detta avsnitt. 

Den andra delen av livesändningen handlar om spökskrivare. Vad är det och är det ok...