Preview Mode Links will not work in preview mode

LinkedInpodden är för dig som fokuserar på LinkedIn och vill få bättre effekt av den tid du lägger ner på LinkedIn. Det är Linda Björck och Tomas Tränkner som står bakom podden.

Då och då är det gäster med och vårt är fokus är värde för dig som lyssnar. Podden är konkret och fullmatad med tips som du direkt får användning av. 

Vill du vara gäst eller har tips på en gäst – kontakta oss!

Mar 31, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om din offenliga profil.

Ibland saknas det information på en profil och om du eller någon annan har varit klåfingrig och har dolt delar av sin profil. Då har du lyckats ändra vad du vill visa men det ska du göra.
Här rekommenderar jag att du har så mycket som möjligt...


Mar 26, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om att skapa innehåll och vilka format du kan använda på LinkedIn. Det finns flera format som du kan använda men tänk på att kvalitet slår kvantitet.
Att jobba med content marketing, dvs innehållsmarknadsföring och bjuda på din kunskap är en framgångsnyckel.

Ställ dig frågan,...


Mar 24, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om social selling och vanliga misstag. Det vanligaste misstaget är att man försöker sälja direkt.

Ett exempel är att du kan använda meddelandefunktionen för att bygga en relation. Första steget är att alltid skriva ett personligt meddelande när du skickar en förfrågan. Det 2:a...


Mar 20, 2020

När förutsättningar för möten har ändrats bara på en vecka kan LinkedIn vara det verktyg du behöver. Vi pratar om hur Linkedin kan användas för att upprätthålla dina affärer och utveckla nya. En del i detta är att vara kreativ och se möjligheter från dina förutsättningar. 

Lyssna gärna även på detta...


Mar 19, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om hur du kan förbättra ditt flöde. Du behöver ha ett antal kontakter för att du ska få ett relevant flöde.
Helt plötsligt dyker det upp en person som är väldigt aktiv och som fyller ditt flöde. Då finns det några olika alternativ.

Du kan förbättra ditt flöde genom...