Preview Mode Links will not work in preview mode

LinkedInpodden är för dig som fokuserar på LinkedIn och vill få bättre effekt av den tid du lägger ner på LinkedIn. Det är Linda Björck och Tomas Tränkner som står bakom podden.

Då och då är det gäster med och vårt är fokus är värde för dig som lyssnar. Podden är konkret och fullmatad med tips som du direkt får användning av. 

Vill du vara gäst eller har tips på en gäst – kontakta oss!

Apr 30, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om social selling index, SSI. När det här spelas in ligger Linda på 79 och Tomas på 74. Det här påverkas av hur aktiv du är.

Det är ett enkelt mätverktyg som visar vad du behöver gör på LinkedIn. 50 är det som man bör ligga på.

Det finns 4 staplarna och 25 är max och...


Apr 28, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om följare och kontakter på LinkedIn. Du kan välja om du vill ha följ eller kontakt som din primära knapp.

Hur får du fler följare. Se till att du har en bra profil och en säljande/beskrivande rubrik. När du har optimerat profilen behöver du leta upp personer som du både...


Apr 23, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om hur du kan få fler kunder via LinkedIn. Målet med närvaron är att få en konvertering utifrån dina KPIer. Ska du bygga varumärke, få leads eller vad vill du ha ut av LinkedIn?

Vad är en konvertering?
Det innebär att en person gör något som du vill att de ska göra. Exempelvis...


Apr 21, 2020

LinkedIn premierar inlägg som innehåller 2-3 personer och 2-3 hashtags. Du kan absolut tagga personer i ett inlägg men de som du taggar ska vara intresserade av det du pratar om. Annars blir det bara luft och inte värt någonting.

På Lindas utbildningar kommer alltid ett antal personer upp som man önskar...


Apr 16, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om när det är bäst att posta på LinkedIn. Det finns rekommendationer från LinkedIn men du måste ändå fundera på din målgrupp. Här gäller det att testa sig fram.

LinkedIn själv säger mellan kl 7-8 och kl 17-18 då vi tar oss fram och tillbaka till arbetet. Det finns även en...