Preview Mode Links will not work in preview mode

LinkedInpodden är för dig som fokuserar på LinkedIn och vill få bättre effekt av den tid du lägger ner på LinkedIn. Det är Linda Björck och Tomas Tränkner som står bakom podden.

Då och då är det gäster med och vårt är fokus är värde för dig som lyssnar. Podden är konkret och fullmatad med tips som du direkt får användning av. 

Vill du vara gäst eller har tips på en gäst – kontakta oss!

May 28, 2020

Vad krävs för att du ska få framgång på LinkedIn och vad innebär det egentligen?

Först och främst bestäm dig för vad framgång för dig är. För Linda är det någon form av konvertering och när Tomas började var det att få fler följare/ kontakter. Därefter var det att skriva artiklar och få...


May 26, 2020

Nu mer än någonsin är det viktigare att bli mer synlig, kanske har du blivit permitterad eller bara bestämt dig för att bli mer aktiv.

Första tipset är att din profil måste vara riktigt bra innan du börjar bli mer aktiv.

När du blir mer aktiv så är det enklaste sättet att bli mer aktiv i andras inlägg....


May 21, 2020

I dagens avsnitt tar vi upp en lyssnarfråga. Patrik Stenberg hade frågor om ”do's and don'ts”

Hur skapar man bäst kontakt?

När du skapar kontakt, skicka alltid ett personligt meddelande. Skriv ett kort meddelande varför du vill skapa kontakt med den personen. Ha ingen standardmall utan var...


May 19, 2020

LinkedIn har släppt ett nytt annonsformat, eller egentligen är det ett komplement till befintligt format. Conversation ads, här kan du alltså ha flera CTA i själva annonsen. Det innebär att du kan välja exempelvis att ha två olika call to action för att fler ska klicka sig vidare på din annons.

På...


May 14, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om hur du kan återanvända innehåll för att spara tid och arbeta effektivt. Många tar fram nytt innehåll istället för att återanvänder det innehållet till annat format eller plattform.

Du kan också utgå från en artkel eller blogginlägg och som du gör om till ett inlägg på...