Preview Mode Links will not work in preview mode

LinkedInpodden är för dig som fokuserar på LinkedIn och vill få bättre effekt av den tid du lägger ner på LinkedIn. Det är Linda Björck och Tomas Tränkner som står bakom podden.

Då och då är det gäster med och vårt är fokus är värde för dig som lyssnar. Podden är konkret och fullmatad med tips som du direkt får användning av. 

Vill du vara gäst eller har tips på en gäst – kontakta oss!

Aug 27, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om nätverkstrådar på LinkedIn.

Linda är ingen stor fan av nätverkstrådar. Det är bra om det är helt nytt och inte har några kontakter men hon rekommenderar att jobba med kvalitet än kvantitet.

Vad är en nätverkstråd?

Nina Jansdotter var först med dessa inlägg där man uppmanas...


Aug 25, 2020

Linda är strukturerad och har ett tydligt mål med LinkedIn. Hon lägger mycket tid på LinkedIn och bestämde sig för att bli expert på LinkedIn.

Men ofta hör hon att det inte finns några mål alls för närvaron. Här tänker Linda & Tomas lite annorlunda.

Tomas säger att vi måste börja med målet med oss...


Aug 20, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om det är bra eller dåligt att använda länkar på LinkedIn. Fördelen som Tomas berättar är att när du kopierar in en länk så skapas det en snygg bild automatiskt och simsalabim är inlägget klart.

Så långt är det ok men det är inte bra. 

När du publicerar inlägg med länkar...


Aug 18, 2020

I dagens avsnitt pratar vi om hur och vad du som företag ska publicera inlägg på LinkedIn. Det är en vanligt fråga Linda får - vad är det som vi som företag ska publicera på LinkedIn. Det är en intressant fråga då många företag pratar inifrån-ut istället för utifrån-in.

Men är det egentligen värt...