Preview Mode Links will not work in preview mode

LinkedInpodden är för dig som fokuserar på LinkedIn och vill få bättre effekt av den tid du lägger ner på LinkedIn. Det är Linda Björck och Tomas Tränkner som står bakom podden.

Då och då är det gäster med och vårt är fokus är värde för dig som lyssnar. Podden är konkret och fullmatad med tips som du direkt får användning av. 

Vill du vara gäst eller har tips på en gäst – kontakta oss!

May 25, 2021

I dagens avsnitt pratar vi om hur viktigt att svara snabbt. Det är flera saker, bl.a vikten av att svara på kommentarer men även på meddelande. Oavsett vem som kontaktar vem är det alltid trevligt att få en återkoppling. Även alla som söker jobb som inte får någon återkoppling.

Vilka signaler sänder det om...


May 18, 2021

I dagens avsnitt pratar vi om hur du lyckas med video-annonsering på LinkedIn. Enligt LinkedIn är vi 20ggr mer benägna att dela ett inlägg med en video jämfört med andra inlägg.

 

 

I den här artikeln har LinkedIn analyserat 3500 videoannonser och det är fyra punkter med konkreta tips. I första tipset...


May 11, 2021

I dagens avsnitt pratar vi om att LinkedIn håller på att utveckla en egen Clubhouse-variant.

Intresset är stort med socialt ljud, både Facebook och Twitter samt LinkedIn arbetar på en egen variant.

 

LinkedIn har utvecklats mycket det senaste året med bl.a stories.

En spännande funktion som vi ser och som ej...


May 7, 2021

Dags igen för ännu ett nyhetsavsnitt och vi börjar med det som släpptes några dagar efter vi hade spelat in det senaste avsnittet.

 

Coverstory är en kort video som hamnar på din profilbild. Linda har fått funktionen medans Tomas fortfarande väntar på den. När du har laddat upp en coverstory så får du en...


May 4, 2021

I dagens avsnitt pratar vi om Coverstory, en ny funktion på LinkedIn.

Coverstory är en kort video som du spelar in och som hamnar på din profilbild. Du kan använda den för att sälja in dig själv, som en hisspitch. Det blir en orange cirkel på din profilbild som visar att det finns en inspelad story.

 

Här är...