Preview Mode Links will not work in preview mode

LinkedInpodden är för dig som fokuserar på LinkedIn och vill få bättre effekt av den tid du lägger ner på LinkedIn. Det är Linda Björck och Tomas Tränkner som står bakom podden.

Då och då är det gäster med och vårt är fokus är värde för dig som lyssnar. Podden är konkret och fullmatad med tips som du direkt får användning av. 

Vill du vara gäst eller har tips på en gäst – kontakta oss!

Jul 27, 2021

Stories har funnits ett tag men vi ser sällan att företag lägger upp stories på LinkedIn. Fördelen med stories är att det är ett snabbt och enkelt format.

 

Du måste vara relevant och intressant, skapa gärna engagemang i ditt innehåll. Utbilda gärna din målgrupp i stories. Användbara tips funkar väldigt...


Jul 20, 2021

I dagens avsnitt pratar vi om hur du kan undvika att hamna i LinkedIn’s fängelse. LinkedIn är både roligt och viktigt och kanske du tänker att du vill skicka mängder med meddelande eller skapa kontakt med många människor.

 

LinkedIn har en tanke att vara fritt från spam. Därför har de begränsningar för att...


Jul 13, 2021

En nyhet som LinkedIn har släppt är att du numera kan boosta ett inlägg. Istället för att du går in i stora campaign manager så kan du snabbt klicka på ”boosta” och kommer då in i ett förenklat annonseringsverktyg.

 

Att annonsera på LinkedIn är komplext men här blir det enklare. När du boostar inlägg...


Jul 6, 2021

I dagens avsnitt pratar vi om influencer marketing på LinkedIn. Influencers kan ge en stor spridning och bidra till större synlighet. På Instagram är det väldigt vanligt och det finns också en knapp för annonsmärkning men det finns inte på LinkedIn.

 

Att jobba med influencers är inget nytt utan det är...