Preview Mode Links will not work in preview mode

LinkedInpodden är för dig som fokuserar på LinkedIn och vill få bättre effekt av den tid du lägger ner på LinkedIn. Det är Linda Björck och Tomas Tränkner som står bakom podden.

Då och då är det gäster med och vårt är fokus är värde för dig som lyssnar. Podden är konkret och fullmatad med tips som du direkt får användning av. 

Vill du vara gäst eller har tips på en gäst – kontakta oss!

Oct 25, 2022

Tips på hur du kan göra när motivationen sjunker

Har du någon gång tappat motivationen och känt att du inte har haft någon aning om vad du ska publicera eller göra på LinkedIn? 

Då ska du lyssna på dessa konkreta tips och titta gärna på livesändningen där Jenny Collén var gäst! Då får du ännu fler...


Oct 18, 2022

Så får du fler följare på en företagssida på LinkedIn

I dagens avsnitt får du konkreta tips på hur du kan göra för att få fler följare på en företagssida på LinkedIn men de flesta tipsen passar även för din profil.

Utbildning, skapa innehåll till LinkedIn, effektivt: 


Oct 11, 2022

Skapa bra innehåll till LinkedIn

I dagens avsnitt får du tips på hur du kan skapa bra innehåll till LinkedIn. För att ha en kontinuerlig närvaro och en innehållsplan är viktigt.

Sedan behöver du bestämma hur ofta du ska publicera inlägg på LinkedIn, och vad själva inlägget ska handla om.

Utbildning, skapa...


Oct 4, 2022

Använd mer video i din marknadsföring på LinkedIn

På LinkedIn kan du använda video på några olika sätt. Du kan sända live, publicera en video i flödet, skicka en video i ett meddelande, bädda in en video i ett nyhetsbrev eller artikel och så kan du annonsera med video.

Video engagerar mycket och skapar både...