Preview Mode Links will not work in preview mode

LinkedInpodden är för dig som fokuserar på LinkedIn och vill få bättre effekt av den tid du lägger ner på LinkedIn. Det är Linda Björck och Tomas Tränkner som står bakom podden.

Då och då är det gäster med och vårt är fokus är värde för dig som lyssnar. Podden är konkret och fullmatad med tips som du direkt får användning av. 

Vill du vara gäst eller har tips på en gäst – kontakta oss!

Feb 28, 2023

7 Verktyg för att texta videos på LinkedIn

Att texta videos är viktigt eftersom över 70% tittar på video utan ljud. 

Och genom att du textar dina videos ökar chansen att få fler som tittar på din video. Ja, det tar lite längre tid men det finns många bra verktyg som snabbt hjälper dig att skapa text på...


Feb 21, 2023

Senaste nytt på LinkedIn

Svårt att hålla dig uppdaterad på LinkedIn's alla nyheter?
Då ska du lyssna på det här avsnittet. LinkedIn har nämligen släppt många nyheter - trots vi bara är 1,5mån in på nya året. 

linkedinpodden.se hittar du mer information.

Utbildning:

Marknadsföring på LinkedIn: 


Feb 14, 2023

Så får du ut mer av LinkedIn

I dagens avsnitt får du konkreta tips på hur du kan få ut mer av LinkedIn. Sändningen gästas av poddproducenten Tomas Tränkner och vi pratar om vad som är viktigt på din profil, hur du ska hantera LinkedIn, content marketing och hur du bygger varumärke på LinkedIn.

Fördjupa dig...


Feb 7, 2023

Ska du publicera personligt innehåll på LinkedIn?

Ja, det är en återkommande fråga! Och LinkedIn har förändrats och visst kan du använda personligt innehåll men ha din målgrupp i fokus.

Vem är det du vill nå och hur personlig kan du vara utan att tappa trovärdighet?

Att våga vara personlig, även på...